Riolering en Zinkwerken

Riolering en Zinkwerken

Riolering en zinkwerken zijn de klassieke loodgieterswerken. Als installatiebedrijf zijn we actief sinds 1925 zijn we al jaren bekend met aanleg, onderhoud en renovaties. Ook de reparaties en renovaties aan koperen en zinken goten en afvoersystemen voeren wij vakkundig uit. Van lood worden ornamenten gemaakt en dakrandafwerkingen worden op een professionele manier gemaakt of hersteld.

Riolering

Rioleringen zijn een belangrijk onderdeel van uw wooncomfort. Met name als u niet merkt dat ze er zijn functioneert het systeem goed. Vervelender wordt het als er verstoppingen, verzakkingen of beschadigingen leiden tot stank en ander overlast. Door het aanleggen van een belucht rioolsysteem, op afschot en voldoende gebeugeld bereikt u langdurig en duurzaam woongenot.

Zinkwerk, goten en dakwerk

Zink en dakwerken, goten het is het behoud van uw pand en het schilder/ en houtwerk. Op vakkundige wijze voeren wij de klassieke loodgieterswerken uit. Dit kan zowel om kleinere reparaties gaan als vervangen van seriematige grotere hoeveelheden.

We beschikken over de know - how om de goten zelf te zetten en kralen en randafwerkingen en dekkers zelf in de eigen zetterij te maken. Zo worden ook weer renovaties bij uw bestaande goten aansluitend gemaakt.