Wat doen wij

Bakker Installatiebedrijf is met name gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk. Dit alles wordt uitgevoerd door een team van 15 gemotiveerde monteurs, die worden aangestuurd door een kantoorstaf van drie mensen.

 

Onze monteurs zijn allen gediplomeerde en gecertificeerde vakmensen die op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op het vakgebied en indien nodig worden bijgeschoold. Het werkgebied bestrijkt de stad Groningen en een ruime cirkel daarom heen.

Gas, water en loodgieterswerk

Zowel het aanleggen van nieuwe als het aanpassen of uitbreiden van bestaande installaties behoort tot ons takenpakket. Net als het uitvoeren van reparaties aan defecte installaties, zoals onder andere het opsporen en herstellen van lekkages.

Elektrotechniek

Het aanleggen en vervangen van installaties en het vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Teven het het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties. Ook leveren en monteren wij diverse soorten verlichting, intercoms,  rookmelders en belsystemen.

Centrale verwarming

Het leveren en monteren van nieuwe cv-ketels, alsook het onderhouden en indien nodig repareren van bestaande cv-ketels. Wij werken met de bekende werken van Nederlands fabricaat. Tevens het aanleggen van nieuwe cv leidingen en het monteren van radiatoren en randapparatuur. Ook voeren wij reparaties aan bestaande leidingen uit en kunnen wij bestaande radiators en randapparatuur vervangen.

Zinkwerk

Zowel het herstel van bestaande, als het leveren en monteren van nieuwe zinken goten. Deze worden door onze vakmensen op ambachtelijke wijze in eigen werkplaats gefabriceerd. In de werkplaats beschikken wij over specialistische machines voor deze werkzaamheden.

Onderhoud, technisch beheer en keuringen

Wij kunnen periodiek onderhoud aan uw apparaten en gebouw gebonden installaties uitvoeren. Ook voeren wij desgewenst NTA en NEN keuringen aan elektrotechnische installaties uit.

Rioleringen en hemelwaterafvoeren

Wij leggen rioleringen en hemelwaterafvoerleidingen aan, inclusief eventuele putten en roosters. Dit wordt door ons uitgevoerd in moderne kunststof leidingsystemen. Tevens sluiten wij rioleringen en hemelwaterafvoerleidingen voor u aan op het gemeenteriool.

Sanitair

Wij kunnen sanitair voor uw badkamer en/ of toilet leveren en monteren. Dit kan variëren van heel eenvoudig tot zeer luxe. Het sanitair kunt u in de showrooms van de diverse leveranciers waar wij mee samenwerken zelf uitzoeken.